6 henkilölle - Valmistusaika noin yli 60 minuuttia.

Grillikausi aukeaa herkutellen!

Tarvitset:

  • 1-2 pussia Elosen BBQ-Napsiksia
  • Coleslaw:
  • n. 200g valkokaalia
  • 2 porkkanaa
  • 1 dl majoneesia
  • 1 rkl omenaviinietikkaa
  • ½ rkl makeaa sinappia
  • ½ rkl sokeria
  • ½ tl suolaa
  • mustapippuria maun mukaan
  • Nyhtöpossu:
  • n. 1,2kg possun kasleria
  • 2 sipulia
  • 3 valkosipulin kynttä
  • 5 dl vettä
  • 5 kokonaista mustapippuria
  • n.2-3 dl valitsemaasi BBQ-kastiketta
  • Lisäksi:
  • rucolaa, punasipulia (marinoitua) ja salaatinlehtiä.

Resepti

  1. Aloita nyhtöpossusta.
  2. Nosta liha huoneenlämpöön noin tuntia ennen valmistusta.
  3. Leikkaa liha kahteen osaan.
  4. Kuori ja lohko sipulit. Kuori ja pilko valkosipulinkynnet.
  5. Laita liha uunivuokaan ja lisää sipulit, valkosipulit ja vesi.
  6. Vesi saa miltei peittää lihan.
  7. Hauduta 150-asteisessa uunissa 3-4 tuntia tai kunnes liha on mureaa.
  8. Nosta liha liemestä ja revi kahden haarukan avulla nyhdetyksi.
  9. Sekoita revityn lihan joukkoon BBQ-kastike.
  10. (Halutessasi voit vielä hetken lämmittää lihaa vuuassa grillissä, jotta saat siihen savuista makua)
  11. Kun liha kypsyy uunissa, voit valmistaa kaalisalaatin.
  12. Kuori porkkanat.
  13. Raasta porkkanat ja kaali karkealla raastinterällä.
  14. Valmista kastike sekoittamalla kaikki aineet keskenään.
  15. Sekoita kastike salaatin joukkoon ja anna maustua kylmässä, kunnes liha on valmista.
  16. Leikkaa Napsikset puoliksi ja grillaa niitä hetki. (Voit myös paistaa niitä kuivalla pannulla.)
  17. Täytä Napsikset salaatinlehdellä, nyhtöpossulla, kaalisalaatilla, rucolalla ja punasipulilla.
  18. Herkuttele heti!

Kirjoittaja

Emmi Salonen

Bloggaaja
Nyhtöpossulla täytetyt Napsikset ovat oivaa evästä esimerkiksi piknikille tai illanistujaisiin!

Arvostelut

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 ääntä, keskiarvo: 5,00)
Loading...

Tilaa uutiskirje

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
x