Elonen Oy koostuu Elonen Oy Leipomosta, Elosen Konditoria Oy:stä ja Malviala Oy:stä (Tasangon, Töysäläinen, Malviala) ja on 100% kotimainen leipomo, joka toimittaa herkkuja koko Suomeen. Elonen edustaa laadukasta konditoriaa ja tuoreita kahvileipiä. Tasangon on johtava pikkuleipävalmistaja, joka vaalii suomalaista perinneosaamista omassa tuotesegmentissään. Töysäläinen tarjoaa ihania viljaisia ja perinteisiä herkkuja, sillä se on johtava ruokakorppujen ja kotimaisten piparkakkujen valmistaja Suomessa. Herkullisimmat korput ja joulun maistuvimmat piparit tulevatkin Pohjanmaalta Töysästä. Malvialan asiakkaamme tuntevat ensisijaisesti tippaleivistä ja herkullisista sokeroiduista sekä kuorrutetuista donitseista.

Elonen Oy työllistää kokonaisuudessaan noin 250 henkeä leipurista ravintolatyöntekijään kymmenillä toimipaikoilla ympäri Suomen. Esimerkiksi Jämsän leipomolla työskentelee noin 120 henkilöä, Malvialan toimipaikoissa Töysässä, Ylistarossa ja Kuopiossa 60 henkilöä ja kahviloissamme sekä ravintoloissamme 70 henkilöä.

Leipomotoimintamme jakautuu tänä päivänä neljään osaan eli alueelliseen lähileivontaan, koko Suomen kattavaan konditoria- ja kahvileipävalikoimaan, myymäläleipomoiden leivontaan sekä sopimusvalmistukseen. Olemme ylpeästi kotimainen perheleipomo ja raaka-aineiden kotimaisuusaste meillä onkin 84%.

Eloselta löydät laajan valikoiman kahvileipätuotteita, sekä ihanimpia konditoriatuotteita arkeen ja juhlahetkeen!

Mihin me uskomme ja miten me toimimme?

Vastuullisuus

Elonen tuntee ja kantaa vastuunsa. Hoidamme velvollisuutemme asiakkaitamme ja kuluttajiamme kohtaan hyvin ja noudatamme meitä koskevia sääntöjä ja standardeja. Työnantajana olemme luotettava ja tasapuolinen: jokaisella eloslaisella pitää olla mahdollisuus tuntea työstään iloa ja ammattiylpeyttä. Vastuullisuus on myös kestävän, ekologisen kehityksen huomioon ottamista.

Välittömyys

Olemme mutkaton ja reilu työyhteisö ja kumppani. Toimimme ripeästi ja asiallisesti, ilman turhaa byrokratiaa tai monimutkaista hierarkiaa. Eloslainen välittömyys tarkoittaa tasa-arvoa ja lähestyttävyyttä niin kumppaneillemme kuin sisäisestikin.

Vuorovaikutus

Haluamme aidosti oppia toinen toisiltamme, kuluttajiltamme ja kaupan asiakkailtamme. Tämä edellyttää meiltä toimivaa ulkoista- ja sisäistä viestintää sekä vuorovaikutusta. Toimintamme kehittäminen ei myöskään onnistu ilman sisäistä yhteistyötä, jossa jokaisella eloslaisella on mahdollisuus omalta osaltaan antaa panoksensa kokonaisuuteen.

Lupauksemme

Asiakkaillemme sekä toinen toisillemme on luoda jatkuvasti maukkaita elämyksiä kuluttajiemme arkeen ja juhlaan. Laadukkaista ja puhtaista raaka-aineista syntyy hyvä ja maistuva, suomalainen maku.

Pidämme tiukasti kiinni periaatteistamme ja arvoistamme: vain paras mahdollinen lopputulos on riittävän hyvä! Myös keskisuomalaisuus ja perheyrittäjyys on meille tärkeää.

Elosen merkkivuodet

1966

Raimo ja Marja-Liisa aloittavat leipomotoiminnan.

1969

Pikku-Kondis avataan Jämsässä.

1977

Ruokaleipien valmistus alkaa.

1980

Jämsän konditoria muuttaa uusiin tiloihin.

1985

Suomen ensimmäinen myymäläleipomo perustetaan Jyväskylään.

1988

Konditoria-kahvila aloittaa Väinönkadulla Jyväskylässä.

1997

Patalahdenkadun tuotanto alkaa ja koko tuotanto siirtyy sinne muutamassa kuukaudessa.

2003

Pizzalinjan valmistuminen.

2005

Toiminta laajenee valtakunnalliseksi. Jari Elonen toimitusjohtajaksi.

2011

Kahdeksas myymäläleipomo avataan

2017

Päivittäinen jakelu Suomeen.

2021

Elonen Oy osti tammikuussa Malviala Oy:n osakekannan.

Tilaa uutiskirje

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
x