Elosella on työntekijöitä hyvin monenlaisissa eri rooleissa ja monissa eri toimipisteissä. Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkoomme, tutustu mahdollisuuksiin tarkemmin alla!

Elonen työpaikkana

Elosella voit työskennellä monessa roolissa aina leipurista kunnossapitotyöntekijään! Konsernimme tarjoaakin monipuolisia työmahdollisuuksia iästä ja taustasta riippumatta.

Jämsän leipomomme sekä myymäläleipomomme ympäri Suomen tarjoavat erinomaisen ja innostavan työympäristön erityisesti leipomoalan ammattilaisille. Ravintoloissa ja kahviloissa asiakaspalvelun osaaminen ja kokemus ovat rautaa, mutta innokas positiivinen asenne, halu oppia ja luoda elämyksiä ovat kaiken kivijalka – olitpa sitten kokki tai tarjoilija!  Toki olemme kiinnostuneita kuulemaan sinusta myös muita tehtäviä ajatellen!

Avoimet työpaikat / Jyväskylä

Á la carte kokki 90h/3vko

Elo Jyväskylä on keväällä avattu ravintolamaailma aivan Jyväskylän ydinkeskustassa, Kauppakadun ja Asemakadun kulmassa. Elossa elämä sykkii vuorokauden ympäri!

Lounge & Kitchen, Cafe ja Shop tarjoavat oman keittiön ja leipomon herkut ja maistuvimmat juomat varhaisesta aamusta myöhäiseen iltaan saakka. 

Me haluamme sinut mukaan!

Oletko ravintola-alan ja keittiön rautainen ammattilainen, sellaiseksi palavasti haluava uusi kyky tai jotain siltä väliltä? Jos vastasit kyllä, niin saatat olla tuleva työkaverimme ja päästä mukaan luomaan jotain täysin uutta Jyväskylän ravintolamaailmaan. Etsimme nyt energiseen joukkoomme kokkia.

Sinulta toivomme:

 • Aiempaa kokemusta à la carte -ruoan valmistuksesta
 • Intohimoista suhtautumista hyvään ruokaan ja juomaan
 • Palvelualttiutta ja halua tuottaa asiakkaitamme ihastuttavia elämyksiä
 • Kehittymis- ja kehittämishalua
 • Monipuolisia tiimityöskentelytaitoja
 • Paineensietokykyä vaihtelevissa tilanteissa

Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön, jossa pääset osallistumaan toiminnan kehittämiseen ja hiomaan omaa ammattitaitoasi uudenlaisen ravintolakokonaisuuden pariin aivan Jyväskylän sydämeen.

Työnantaja Elosen Konditoria Oy on osa vakaata ja luotettavaa keskisuomalaista Elonen Oy perheyritystä. Laita hakemus tulemaan pian, mutta viimeistään 2.10. mennessä. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana. Työt alkavat mahdollisuuksien mukaan.

Lisätietoja voi kysyä:

Ravintolapäällikkö Heidi Turunen 040 8369 351

Keittiömestari Jussi Pitkänen 040 5800 113

Toimialapäällikkö Kalle Heinäsuo 040 5218 644
Ilmoitus päivitetty 30.9.2022

Avoimet työpaikat / Töysäläinen

Elintarviketyöntekijä

Hei, juuri sinä!

Me etsimme elintarviketyöntekijöitä vakituiseen työsuhteeseen Töysäläiselle. Töysäläinen on leipomo Töysässä, me valmistamme korppuja, pipareita, donitseja sekä vohveleita. Yksikään työpäivä ei ole Töysäläisellä samanlainen, joten etsimämme henkilö on aktiivinen ja toimeen tarttuva, joka viihtyy välillä myös vaihtelevien työtehtävien äärellä. Hoidat työssäsi useita erilaisia tehtäviä tuotteen valmistuksesta pakkaamiseen.

Aikaisempi työkokemus elintarviketeollisuudesta ja/tai alan koulutus on eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Tärkeintä ovat kuitenkin hyvä asenne työhön, nopea oppimiskyky sekä näppärät kädet. Työ on seisomatyötä ja edellyttää hyvää fyysistä kuntoa. Hygieniapassi ei ole välttämätön, mutta on pelkkää plussaa jos sinulta löytyy se jo valmiiksi. Töitä tehdään tällä hetkellä kahdessa vuorossa, mutta tulevaisuudessa tarvitaan valmiutta kolmivuorotyöhön. Työt alkavat syksyn 2022 aikana heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja ovat vakituisia. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, jätä hakemuksesi alla olevaan sähköpostiin otsikolla Työhakemus 2022 mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten älä aikaile hakemuksen lähettämisen kanssa. Sopimukset solmitaan heti, kun sopivat henkilöt löytyvät!

Hakemukset otsikolla Työhakemus 2022

 

Yhteystiedot Matti Ylitalo matti.ylitalo@elonen.fi 0505763332
Työpaikan osoite Teollisuustie 4, 63600, TÖYSÄ
Palkkaus S.E.L Työehtosopimuksen mukaan
Työ alkaa Heti
Työaika 3-vuorotyö
Työn kesto yli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty 16.08.2022

Ilmoitus päivitetty 16.8.2022

Lähetä työhakemus

 • Pudota tiedostot tähän tai
  Max. tiedoston koko: 512 MB.
  • Pudota tiedostot tähän tai
   Max. tiedoston koko: 512 MB.

   Tilaa uutiskirje

   • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
   x