Elosella on työntekijöitä hyvin monenlaisissa eri rooleissa ja monissa eri toimipisteissä. Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkoomme, tutustu mahdollisuuksiin tarkemmin alla!

Elonen työpaikkana

Elosella voit työskennellä monessa roolissa aina leipurista kunnossapitotyöntekijään! Konsernimme tarjoaakin monipuolisia työmahdollisuuksia iästä ja taustasta riippumatta.

Jämsän leipomomme sekä myymäläleipomomme ympäri Suomen tarjoavat erinomaisen ja innostavan työympäristön erityisesti leipomoalan ammattilaisille. Ravintoloissa ja kahviloissa asiakaspalvelun osaaminen ja kokemus ovat rautaa, mutta innokas positiivinen asenne, halu oppia ja luoda elämyksiä ovat kaiken kivijalka – olitpa sitten kokki tai tarjoilija!  Toki olemme kiinnostuneita kuulemaan sinusta myös muita tehtäviä ajatellen!

Avoimet työpaikat / Elo Jyväskylä

Á la carte kokki 90h/3vko

Elo Jyväskylä on ravintolamaailma aivan Jyväskylän ydinkeskustassa, Kauppakadun ja Asemakadun kulmassa. Elossa elämä sykkii vuorokauden ympäri!

Lounge & Kitchen, Cafe ja Shop tarjoavat oman keittiön ja leipomon herkut ja maistuvimmat juomat varhaisesta aamusta iltaan saakka. 

Me haluamme sinut mukaan! 

Oletko ravintola-alan ja keittiön rautainen ammattilainen, sellaiseksi palavasti haluava uusi kyky tai jotain siltä väliltä? Jos vastasit kyllä, niin saatat olla tuleva työkaverimme ja päästä mukaan luomaan jotain täysin uutta Jyväskylän ravintolamaailmaan. Etsimme nyt energiseen joukkoomme kokkia. Tilanteesi ja tarpeen mukaan myös pienempi tuntimäärä mahdollinen.

Sinulta toivomme:

 • Aiempaa kokemusta à la carte -ruoan valmistuksesta
 • Intohimoista suhtautumista hyvään ruokaan ja juomaan
 • Palvelualttiutta ja halua tuottaa asiakkaitamme ihastuttavia elämyksiä
 • Kehittymis- ja kehittämishalua
 • Monipuolisia tiimityöskentelytaitoja
 • Paineensietokykyä vaihtelevissa tilanteissa

Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön, jossa pääset osallistumaan toiminnan kehittämiseen ja hiomaan omaa ammattitaitoasi uudenlaisen ravintolakokonaisuuden pariin aivan Jyväskylän sydämeen.

Työnantaja Elosen Konditoria Oy on osa vakaata ja luotettavaa keskisuomalaista Elonen Oy perheyritystä. Laita hakemus tulemaan pian, mutta viimeistään 9.4. mennessä. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana. Työt alkavat mahdollisuuksien ja tilenteen mukaan huhtikuun aikana.

Lisätietoja voi kysyä:

Keittiömestari Jenna Heinkoski jenna.heinikoski@elonen.fi p. 040 5800 113

Toimialapäällikkö Kalle Heinäsuo kalle.heinasuo@elonen.fi p. 040 5218 644

Julkaistu 22.3. (Päättyy 9.4.)

Lähetä työhakemus

 • Pudota tiedostot tähän tai
  Max. tiedoston koko: 200 MB.
  • Pudota tiedostot tähän tai
   Max. tiedoston koko: 200 MB.

   Tilaa uutiskirje

   • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
   x