Eloslaiset

Työnantajana olemme luotettava ja tasapuolinen: jokaisella eloslaisella pitää olla mahdollisuus tuntea työstään iloa ja ammattiylpeyttä.

Kotimaisuus

Elosen tuotteissa liehuu avainlippu merkkinä kotimaisesta työstä, kotimaisista pääraaka-aineista ja vahvasta kotimaisesta arvoketjusta.

Ympäristövastuu

Elosella ajatellaan ympäristövastuullisesti läpi koko tuotantoketjun. Puhdas luonto ja riittävät luonnonvarat on turvattava myös tuleville sukupolville ja tämä edellyttää merkittäviä tekoja hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi.

Laatu

Me leivomme sinua varten, turvallisen tuotteen valmistusresepteillä. Vain turvallinen tuote on riittävän hyvä.

Hävikki

Teemme jatkuvasti töitä pienemmän ruokahävikin puolesta. Pienikin ekoteko on lahja ympäristölle.

Vastuulliset hankinnat

Vaatimustenmukaisuuden on täytyttävä kaikissa hankinnoissa sekä laatukriteerien, että sosiaalisen- ja ympäristövastuun osalta.

Kierrätettävät pakkaukset

"Kierrätä minut” – toivovat kaikki Elosen tuotepakkaukset. Kakku- ja leivosrasiat pyytävät päästä kartonginkeräykseen. Muovipussit ja kalvopakkaukset taas päätyvät muovinkeräyksen kautta uusiokäyttöön. Näin pakkaukset saavat herkuttelun jälkeen uuden elämän.

Ajankohtaista

Elonen kantaa vastuunsa Koronapandemiassa ja jokainen työntekijä on koulutettu noudattamaan tarkkoja hygieeniakäytäntöjä, jotta kaikki tuotteemme ovat turvallisia.

Tutustu kotimaiseen arvoketjuun

Tilaa uutiskirje

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
x