- Valmistusaika noin 10 minuuttia.

Tuunatut korput sopivat esimerkiksi brunssipöytään tai illanistujaisten ilahduttajaksi!

Tarvitset:

  • Elosen Kaura-, Täysjyvä- tai Ruisrouhekorppuja

Makeaan versioon:

  • persimoneja, nektariineja tai persikoita
  • tuorejuustoa
  • granaattiomenan siemeniä
  • timjamia

Suolaiseen versioon:

  • viikunoita
  • ilmakuivattua kinkkua
  • rucolaa
  • tuorejuustoa
  • mustapippuria myllystä

Resepti

  1. Sipaise tuorejuustoa korppujen päälle.
  2. Rouhi mustapippuria myllystä niiden korppujen päälle, joihin aiot laittaa ilmakuivattua kinkkua.
  3. Leikkaa siivuja viikunoista sekä persikoista/persimoneista.
  4. Asettele persikkasiivut viuhkamaisesti korppujen päälle.
  5. Irrota granaattiomenasta siemenet ja ripottele niitä persikkakorppujen päälle.
  6. Koristele makeat versiot timjamin oksilla.
  7. Suolaista versiota varten levitä tuorejuuston päälle peti rucolaa.
  8. Asettele rucolan päälle siivu tai pari ilmakuivattua kinkkua sekä viikunaviipaleet.
  9. Herkuttele!

Kirjoittaja

Emmi Salonen

Bloggaaja
Korppu sopii hieman hienompaankin tilanteeseen, kokeile vaikka!

Arvostelut

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei arvosteluita vielä)
Ladataan...

Tilaa uutiskirje

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
x