Elosen kesäarvonnan 2023 säännöt

Järjestäjä:
Elonen Oy Leipomo

Aika:
Kampanja-aika on 15.5.–31.7.2023.

Palkinto:
Kolme (3) Firefly SUP-lautaa (arvo 399 €) ja yksitoista (11) tuotepalkintoa (arvo n. 12 €). Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa toiseen.

Arvontapäivät:
SUP-laudat arvotaan 31.5.2023, 30.6.2023 ja 31.7.2023. Tuotepalkinnot arvotaan viikoittain perjantaisin viikkoina 20–30. Arvontaan osallistuvat kaikki arvontaa edeltävänä päivänä klo 23:59 mennessä saapuneet osallistumiset.

Osallistuminen:
Arvontaan osallistuminen tapahtuu netissä Elonen.fi/arvonta-osoitteessa. Jos yhteystiedot eivät ole oikein, Elonen ei ota vastuuta toimittamattomasta palkinnosta, ja arvonta suoritetaan uudelleen.

Arvontaan voi osallistua vain yhden kerran. Samalla arvalla osallistuu sekä pääpalkinnon että tuotepalkintojen arvontaan. Sama henkilö voi voittaa vain yhden SUP-laudan ja yhden tuotepalkinnon, mutta sama henkilö voi voittaa sekä SUP-laudan että tuotepalkinnon. Arvontaan osallistuvan on asuttava kampanja-aikana Suomessa. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajia myös onnitellaan anonyymisti Elosen somekanavissa, esim. “Toukokuun suppilaudan voitti Sari Helsingistä”.

Osallistujarekisteriä ei käytetä muihin tarkoituksiin, ja se poistetaan palkintojen toimittamisen jälkeen.

Elosen henkilökunta, omistajat tai heidän lähisukulaisensa eivät voi osallistua kilpailuun.

Vastuut:
Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Kaikki arvontaan osallistuneet sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja kilpailun järjestäjän kilpailua koskevia päätöksiä.

Osallistu arvontaan!

Tilaa uutiskirje

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
x