Elosen uutuudet lokakuussa

Lokakuussa Elonen ottaa harppauksen kohti keksihyllyä ja tuo markkinoille Elosen oman pikkuleipätuoteperheen, johon kuuluvat Suklaa-kanelilehtipikkuleipä sekä Suklaasydänpikkuleipä. Lisäksi Elosen ruokaisat ja juureen leivotut Täysjyvä-, Ruisrouhe- ja Kaurakaurakorput löydät kauppojen korppuhyllyistä lokakuun alusta lähtien!

Suklaa-kanelilehti ja Suklaasydän 300 g

Elosen uutuuspikkuleivät ovat kokonaan palmuöljyttömiä ja herkullisia suklaaseen dipattuja keksiherkkuja. Suklaa-kanelilehti on nimensä mukaisesti maustettu pehmeästi kanelilla ja Suklaasydämeen lisäsimme ripauksen vadelmaa.

 

Kaurahyveet 300 g

Kaurahyveet ovat kokonaan palmuöljyttömiä herkullisia ja trendikkään kauraisia pikkuleipiä, joiden leipomiseen käytämme 100 % suomalaista kauraa. Testaa lempeän omenaisia Omena-kanelipikkuleipiä, pirteitä Vadelma-valkosuklaapikkuleipiä tai pehmeän suklaista Tuplasuklaapikkuleipää

Elosen ruokaisat korput 280 g

Valitse täysjyvä, kaura tai ruisrouhe ja hemmottele vatsaasi näillä runsaskuituisilla korppuherkuilla. Korppumme on leivottu taikinajuureen, minkä ansiosta niissä on ihana murea rakenne. Korppumme on myös leivottu kotimaisesta viljasta, puhtaasti rypsiöljyllä, ja ne ovat laktoosittomia sekä maidottomia. Korppumme ovat herkullisimmillaan, kun sipaiset niiden päälle hieman tuorejuustoa ja lempitäytteesi. Kokeile ja ihastu!

Tasangon pikkuleivät 300 g

Uudistimme Tasangon pikkuleivät kätevämpään pienempään pakkauskokoon ja poistimme reseptistä kokonaan palmuöljyn! Nämä klassikkopikkuleivät maistuvat niin kahvin kanssa kuin sellaisinaankin.

Elosen vohvelit

Syksyn aikana kauppojen hyllyiltä löytyy Elosen uusi hävikkivohveli; Leipurin Vohveli Mokapala 360 g, jolla pyritään vähentämään hukkaan heitettävien maultaan erinomaisten vohvelien määrää. Pakkaamme tähän yllätyspussiin erilaisia vohveleita ja sisältö voikin makuvarianttien puolesta hieman vaihdella pussikohtaisesti. Mokat voivat olla vaikkapa kaksi toisiinsa liimautunutta vohvelia, pieni lohkeama tai lommo vohvelin kyljessä tai kooltaan eri kokoinen vohveli. Valitsemalla hävikkivohvelin säästät hyviä raaka-aineita ja ympäristöä sekä annat leipurin työtunneille merkityksen.

Piparivohveli 200 g on syksyn sesongin uutuus! Herkullisten keksivohvelien välissä on ihanaa piparin makuista täytettä ja koko komeus on kuorrutettu herkullisella maitosuklaakuorrutteella. Piparivohveli on oiva valinta esimerkiksi pikkujoulujen illanviettoon.

Tilaa uutiskirje

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
x