Huhtikuun uutuudet

Huhtikuu tuo uutuuksia keksihyllyyn

Lime-valkosuklaa- & Mango-passionvohveli

Elonen tuo huhtikuun alusta ihanan kuorruttamattoman limen ja valkosuklaan makuisen sekä mangon ja passionin makuisen vohvelin!

Elosen herkullisissa kuorruttamattomissa vohveleissa korostuvat raikkaat ja herkulliset maut ja runsas täyte! Nämä herkut sopivat mainiosti kahvipöytään tai vaikkapa jäätelöannokseen!

   

 


Appelsiini-suklaavohveli 200g

Elonen tukee Suomen jääkiekkoliittoa tänäkin vuonna ja leipoo viralliset kiekkoherkut kotikatsomoihin. Tämän vuoden Leijonat-tuotteina löydät kaupoista Elosen tutut Kinuski-Merisuolavohvelin, Metsämarja-valkosuklaavohvelin sekä pirteän uutuusmaun: Appelsiini-suklaavohvelin! Maitosuklaakuorrutteen alla on herkullinen appelsiinin makuisella täytteellä kerrostettu ja Suomessa leivottu vohveli. Leijonien matka kisoissa alkaa jo ennen toukokuun puolta väliä, kun hallitseva maailmanmestari haastaa heti alkuun USA:n Nokia Areenalla.

Fiilistele kiekkohuumaa ja nosta mitalikahvit Elosen tuotteilla! Kannustetaan yhdessä Leijonat voittoon!


Tasangon Herkut: Pähkinän, Omenapiirakan ja appelsiinin makuiset pikkuleivät

 

Tasangon Herkut ovat myös uusi pikkuleipäperhe, jossa maistuu pähkinä, omenapiirakka ja appelsiini.


Elonen Vaniljakehräpikkuleipä

Lisäksi myös Elosen pikkuleipäperhe sai uuden jäsenen, kun leivoimme Kinuskikehrän kaveriksi herkullisen Vaniljakehräpikkuleivän! Elosen Vaniljakehrä on sisarensa Kinuskikehrän muotoinen herkullinen ja pehmeän vaniljan makuinen herkkupikkuleipä.

Tilaa uutiskirje

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
x