Kakku kuuluu kesään

Kakkua alkukesän valmistuville, kouluisille ja meille kaikille muille

Alkukesän kiireisiin kuuluu monessa kodissa valmistujaisjuhlat. Juhlia voidaan koulutaipaleen päättymistä ala- tai yläkoulussa tai valmistumista ammattiin tai ylioppilaaksi, mutta miksipä myös esimerkiksi ekaluokan päättymistä ei voisi juhlistaa perheen kesken kakkukahvein. Lisäksi monista ammattikorkeakouluista valmistutaan kesäkuun puolella ja nämä juhlat saattavat helposti jäädä juhlimatta, kun nuoret ovat lähteneet jo omille poluilleen.

Mummin Pullapuodissa juhlitaan perinteisin herkuin kesän valmistuneita.

Elosen valikoimista löytyy monenlaista kakkua, oli juhla sitten pienenpieni tai suuri. Esimerkiksi häitä vietetään tiheästi kesäviikonloppuisin ja Elosen valikoimista löytyy arvokkaita kakkuja myös elämän suurimpiin hetkiin. Näihin hetkiin suosittelemme esimerkiksi Helmi-kakkujamme. Helmi Mustikkainen juustokakku sekä Helmi Vadelmajuustokakku ovat molemmat syntyneet vahvasta visiosta kehittää suomalaisista raaka-aineista jotain ennennäkemättömän hyvää. Kondiittorimestarimme valitsi kakkuun vain parhaita kotimaisia raaka-aineita. Laatulupauksemme Helmi-kakkujen kohdalla on aina: Juhlavan herkkä koristelu, täyteläisen kermainen rakenne, Oman leipomon 100 % kaurakeksipohja, suomalainen tuorejuusto, suomalainen kerma, suomalainen voi ja 100 % suomalaista työtä.

 

Mikäli seurueesta löytyy vegaaneja, meillä on heille myös herkullinen Mustaherukkakakku, jonka kakkupohjan päällä on mustaherukalla maustettua kauravispihyydykettä ja pinnalla kiiltelee raikas mustaherukkakiille.

Kakkuja juhannuksen juhlapöytään ja lomien juhlistukseen

Juhannuksen juhlapöytään sopii mainiosti pirteä Mango-passionkakkumme tai raikas Mousse Vadelma-jogurttikakkumme. Hieman useammalle herkuttelijalle sopivat Mansikka-raparperikakku sekä Mustikka-vaniljakakku hemmottelevat kesän marjoillaan ja ovat siksi täydellisiä kesäkakkuja vaikkapa puutarhajuhliin tai heinäkuun lopun naistenviikon viettoon. Ja toki monen lomalaisen arki kevenee heinäkuussa, jolloin saadaan juhlistaa taukoa työurakasta ja mikäpä parempi syy kantaa kakku pöytään!

Elosen leipomon kakut ovat myös erinomainen lahjaidea. Voit yllättää ystäväsi tai sukulaisesi Elosen herkkukorilla, johon kannattaa sisällyttää esimerkiksi erilaisia pikkuleipiä, pullatuotteita ja kruununa kaiken päällä herkullinen lahjan saajan maun mukainen Elosen kakku. Elosen leipomon tuotteiden laadukas ja monipuolinen makumaailma takaa sen, että herkkukorista löytyy taatusti jokaiselle lahjansaajalle makunystyröitä kutkuttavaa herkkua.

40-vuotias Sacherkakku

Elosen 40-vuotisjuhliaan viettävä Sacherkakku on yksi pisimpään tuotannossa yhtäjaksoisesti olleita tuotteitamme ja sitä juhlistimme näyttävästi tv-yhteistyöllä. Jos et vielä ehtinyt katsoa 9.5. tv:stä tullutta Snackmasters Suomi -jaksoa, suosittelemme ehdottomasti kurkistamaan kulissien taa ja katsomaan miten huippukokit selvityvät Elosen Sacherkakku-urakasta!

”Eläköön pieni hetki” -kampanjassa pysähdytään arjen kaaoksen, kömmähdysten ja kiireen keskelle ja juhlistetaan tavallista elämää kahvi-, eväs-, keksi-, tai lohtupullahetkellä, jonka jälkeen arkikin alkaa taas sujua.

Muista myös osallistua kesäiseen arvontaamme ja voit Firefly iSUP 300 III -sup-lauta. Arvonta-aika on 15.5.-31.7.2023.

Arvontaan pääset klikkaamalla alla olevaa kuvaa!

Tilaa uutiskirje

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
x