Kesä starttaa pullakauden

Kesän kunniaksi tuunasimme pullatuotteisiimme entistä enemmän täytettä

Kesän kunniaksi, uudistimme suositut mustikan ja mansikan makuiset täytepitkomme ja lupaamme niiden sisältävän entistä enemmän herkullista täytettä. Mustikkatäytteemme sai kaverikseen lempeän pehmeän vaniljatäytteen ja pitko sisältääkin mustikka- ja vaniljatäytettä melkein neljänneksen; yhteensä jopa 24 %. Mehevään mansikkapitkoon sen sijaan leivoimme kaveriksi raikkaan raparperitäytteen. Yhteensä täytettä tässä pitkossa on 23 %.

Kesän superstaroina loistavat Superpuustit  

Toki kauppoihin on rantautunut kesän kynnyksellä paljon muitakin pullauutuuksia. Jo ennestään tuttu Super Kardemummapulla sai nimittäin nyt uuden maun tuoteperheeseensä, kun leipurimestarimme taikoivat uuden puustin väliin herkullisen raikkaan sitruunan ja vaniljan makuisen täytteen. Tiesitkö muuten, että Superpuustien nimi tulee siitä, että niissä on runsaasti makua ja kokoa. Sen lisäksi ne ovat superherkullisia! Pullatuotteisiimme hyppäsi myös herkullinen Raparperin makuinen pullauutuus, joka on aivan ihana hemmotteluherkku, kun kaipaat nopeasti jotain kesäisen herkullista.

Eläköön pieni hetki  -ajatus ilahduttaa

Herkästi ajattelemme, että herkku sopii vain juhlahetkiin, tai onnistumisiin, mutta mitä jos olisimme armollisempia itsellemme ja löytäisimme valoa myös epäonnistumisista tai kurjan päivän keskeltä? Eläköön pieni hetki -kampanjamme juhlistaa arjen pieniä hetkiä – sekä hyviä että huonoja. Jos töissä turhauttaa, tai arki takkuaa, pulla lohduttaa. Arki koostuu huipuista ja matalikoista, joiden takia elämä säilyy mielekkäänä. Voisikin ajatella, että vain käymällä välillä matalikoissa voimme tuntea positiiviset hetket entistä voimakkaampina ja tässä aallokossa kannattaa välillä pysähtyä nautiskelemaankin.

 

Pullat ovat mainio mökkituliainen tai herkullinen eväs nautittavaksi laiturin nokassa tai piknikillä. Pulla kuuluu Suomen kesään, kuin kokko juhannukseen.Muista myös osallistua kesäiseen Eläköön pieni hetki -arvontaamme ja voit Firefly iSUP 300 III -sup-lauta. Arvonta-aika on 15.5.-31.7.2023. Arvontaan pääset klikkaamalla alla olevaa kuvaa!

 

Tilaa uutiskirje

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
x