Vain parasta suomalaiseen pöytään

Monipuolinen tuotevalikoimamme luo makujen maailman, josta löytyy sopiva tuote jokaiseen hetkeen. Erilaiset makutottumukset, odotukset ja toiveet innostavat meitä kehittämään ja kokeilemaan jatkuvasti jotain uutta, laadusta tinkimättä.

Mitä on maukkaus? Se on loppujen lopuksi makuasia. Kuuntelemme asiakkaitamme ja kuluttajiamme aktiivisesti kehittääksemme tuotteitamme yhä paremmaksi. Haluamme aidosti oppia toinen toisiltamme

Sertifioitua laatua ja tuoteturvallisuutta

Me leivomme sinua varten, turvallisen tuotteen valmistusresepteillä. Elosen Jämsän leipomon ja Malvialan leipomoiden toimintaa ohjaa sertifioidut tuoteturvallisuuden hallintajärjestelmät. Vain turvallinen tuote on riittävän hyvä.

Turvallisen tuotteen reseptille kuuluu tarkasti valittujen raaka-aineiden lisäksi kriittisenä ainesosana huolellinen omavalvonta. Jokaisessa valmistuksen vaiheessa on lisättävä dokumentaatiota, tarkkaa laadunvalvontaa ja tiedon välittämistä. Leivomme meitä ohjaavien lakien, standardien ja asiakasvaatimusten mukaisesti parhaalta maistuvat leipomoherkut. Monipuolinen tiedonkulku elintarviketurvallisuusasioissa on tuotteidemme laadun tae. Kaikissa ketjun vaiheissa aina raaka-aineiden ja palvelujen hankinnasta, leipomiseen, pakkaamiseen, varastointiin ja jakeluun saakka on pystyttävä toteamaan ja osoittamaan, että vain turvallinen tuote on riittävän hyvä.

Turvallisen tuotteen valmistusreseptit ovat tarkasti suunniteltuja ja niiden varaan rakentuu leipomoiden HACCP-järjestelmät, joiden avulla hallitaan elintarviketurvallisuuteen kohdistuvia vaaroja. Työntekijämme on ohjeistettu hygieenisiin toimintatapoihin ja koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti elintarviketurvallisuusasioissa. Turvallisen tuotteen valmistusreseptejä hiotaankin Elosella vuosi vuodelta entistä paremmiksi. Tuotelaadun on aidosti vastattava asiakkaidemme odotuksia ja omaa toimintaa on arvioitava ja kehitettävä jatkuvasti. Teemme sen yhdessä koko osaavan henkilökuntamme kanssa.

Töysäläisen tehtaalla on BRC- sertifikaatti. Jämsän, Tasangon ja Kuopion tehtailla on FSSC 22000 -sertifikaatit

 

          

Tilaa uutiskirje

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
x