Elosella on työntekijöitä hyvin monenlaisissa eri rooleissa ja monissa eri toimipisteissä. Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkoomme, tutustu mahdollisuuksiin tarkemmin alla!

Elonen työpaikkana

Elosella voit työskennellä monessa roolissa aina leipurista kunnossapitotyöntekijään! Konsernimme tarjoaakin monipuolisia työmahdollisuuksia iästä ja taustasta riippumatta.

Jämsän leipomomme sekä myymäläleipomomme ympäri Suomen tarjoavat erinomaisen ja innostavan työympäristön erityisesti leipomoalan ammattilaisille. Kivijalkakahviloissamme puolestaan tarvitaan erityisesti asiakaspalvelutaitoja sekä innostunutta asennetta ainutlaatuisen asiakaskokemuksen aikaansaamiseksi – olitpa sitten kokki, tarjoilija tai kahvilatyöntekijä. Toki olemme kiinnostuneita kuulemaan sinusta myös muita tehtäviä ajatellen!

Avoimet työpaikat

Leipuri/ Elosen Konditoria Oy, Tampere

Haemme Tampereella Lielahden Citymarketissa toimivaan myymäläleipomoomme itsenäiseen työskentelyyn pystyvää leipuria määräaikaiseen työsuhteeseen kesä- ja heinäkuun ajaksi. Työ on kokoaikainen ja työaika sijoittuu pääsääntöisesti klo 6.00 – 17.30 välille. Työvuoroja on kiertävästi myös viikonloppuisin.

Edellytämme sinulta:

– tehtävään soveltuvaa koulutusta (leipuri – kondiittori) tai työkokemuksen kautta hankittua riittävää osaamista
– tarkkuutta ja tinkimättömyyttä tuotteiden korkean laatutason saavuttamiseksi
– ripeyttä ja joustavuutta
– kykyä toimia oma-aloitteisesti ja suunnitelmallisesti
– yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja
– hygieniapassia

Kiinnostuitko?

Lähetäthän 25.4.2021 mennessä vapaamuotoisen hakemuksesi ja cv:n sähköpostitse osoitteeseen saara.lares@elonen.fi otsikolla ”Leipuri, Tampere”.

Tehtävää koskevat tiedustelut sähköpostitse: saara.lares@elonen.fi tai puhelimitse arkipäivisin klo 9.00–16.00: 040 700 2357 / Saara Lares

Leipuri/ Elosen Konditoria Oy, Jyväskylä

Haemme Jyväskylään Keljon Citymarketissa toimivaan myymäläleipomoomme ja Seppälässä toimivaan Mummin pullapuodin leipomoomme kahta itsenäiseen työskentelyyn pystyvää leipuria määräaikaiseen työsuhteeseen touko-elokuun ajalle. Työt ovat kokoaikaisia ja työajat ajoittuvat pääsääntöisesti klo 6.00 – 18.30 välille. Työvuoroja on kiertävästi myös viikonloppuisin. Työ sisältää myös asiakaspalvelua leipomoiden yhteydessä toimivissa kahviloissa.

Edellytämme hakijoilta:

– tehtävään soveltuvaa koulutusta (leipuri – kondiittori) tai työkokemuksen kautta hankittua riittävää osaamista
– tarkkuutta ja tinkimättömyyttä tuotteiden korkean laatutason saavuttamiseksi
– ripeyttä ja joustavuutta
– kykyä toimia oma-aloitteisesti ja suunnitelmallisesti
– yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja
– hygieniapassia

Katsomme eduksi

– kokemuksen asiakaspalvelutehtävistä

Kiinnostuitko? Lähetäthän 25.4.2021 mennessä vapaamuotoisen hakemuksesi ja cv:n sähköpostitse osoitteeseen saara.lares@elonen.fi otsikolla ”Leipuri, Jyväskylä”.

Tehtävää koskevat tiedustelut sähköpostitse:  saara.lares@elonen.fi tai puhelimitse arkipäivisin klo 9.00–16.00: 040 700 2357 / Saara Lares

Myymäläleipomon esimies/ Elosen Konditoria Oy, KCM Keljo, Jyväskylä

Nyt meillä on tarjota kokeneelle leipurille hieno työmahdollisuus Jyväskylässä, Keljon Citymarketissa toimivan myymäläleipomomme esimiehenä. Myymäläleipomon yhteydessä toimii lounasruokaa myyvä kahvila.

Vastaat työssäsi leipomon päivittäistoiminnan sujumisesta, tuotelaadusta, menekin suunnittelusta, sekä tavaratilauksista. Tiimiisi koostuu neljästä oman alansa ammattilaisesta.

Olet tiiviisti mukana päivittäisessä työssä leipurina ja näytät esimerkkiä muulle tiimille positiivisella, innostuneella ja kunnianhimoisella työotteellasi.

Työssä menestyminen edellyttää kykyä itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn, ratkaisukeskeisyyttä ja hyviä ihmissuhdetaitoja. Työskentely tapahtuu osittain asiakkaiden silmien alla, joten on tärkeää, että ymmärrät hyvän asiakaspalvelun tärkeyden osana onnistunutta asiakaskokemusta. Työssäsi sinulla on mahdollisuus osallistua myös tuotekehitykseen, joten on tärkeää, että seuraat alan trendejä ja olet kehityshakuinen persoona.

Tehtävä on kokoaikainen ja työt alkavat sopimuksen mukaan touko- tai kesäkuun aikana. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti klo 6.00 ja 19.00 välille ja sisältävät myös viikonlopputyötä.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan kasvavassa ja dynaamisessa yrityksessä sekä tilaa kehittyä ammatillisesti. Olemme ylpeitä työmme laadusta ja siitä mitä teemme.

Kiinnostuitko? Lähetäthän 2.5.2021 mennessä vapaamuotoisen hakemuksesi ja cv:n sähköpostitse osoitteeseen saara.lares@elonen.fi otsikolla ”Myymäläleipomon esimies, Jyväskylä”.

Tehtävää koskevat tiedustelut sähköpostitse saara.lares@elonen.fi tai puhelimitse 040 7002357 / Saara Lares.

Toimithan pikaisesti, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lähetä työhakemus

 • Pudota tiedostot tähän tai
  Max. tiedoston koko: 15 MB.
  • Pudota tiedostot tähän tai
   Max. tiedoston koko: 15 MB.

   Tilaa uutiskirje

   • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
   x