Elosella on työntekijöitä hyvin monenlaisissa eri rooleissa ja monissa eri toimipisteissä. Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkoomme, tutustu mahdollisuuksiin tarkemmin alla!

Avoimet työpaikat

Haemme tiimiimme lisää markkinointihenkisiä ammattilaisia työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten tuotteiden parissa! Tällä hetkellä meillä ei ole paikkoja auki, mutta voit laittaa hakemuksen alta. Otamme tarvittaessa sinuun yhteyttä.

Elonen työpaikkana

Elosella voit työskennellä monessa roolissa aina leipurista kunnossapitotyöntekijään! Konsernimme tarjoaakin monipuolisia työmahdollisuuksia iästä ja taustasta riippumatta.

Jämsän leipomomme sekä myymäläleipomomme ympäri Suomen tarjoavat erinomaisen ja innostavan työympäristön erityisesti leipomoalan ammattilaisille. Kivijalkakahviloissamme puolestaan tarvitaan erityisesti asiakaspalvelutaitoja sekä innostunutta asennetta ainutlaatuisen asiakaskokemuksen aikaansaamiseksi – olitpa sitten kokki, tarjoilija tai kahvilatyöntekijä. Toki olemme kiinnostuneita kuulemaan sinusta myös muita tehtäviä ajatellen!

Lähetä työhakemus

  • Pudota tiedostot tähän tai
  • Pudota tiedostot tähän tai

Tilaa uutiskirje

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
x