Elosella on työntekijöitä hyvin monenlaisissa eri rooleissa ja monissa eri toimipisteissä. Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkoomme, tutustu mahdollisuuksiin tarkemmin alla!

Elonen työpaikkana

Elosella voit työskennellä monessa roolissa aina leipurista kunnossapitotyöntekijään! Konsernimme tarjoaakin monipuolisia työmahdollisuuksia iästä ja taustasta riippumatta.

Jämsän leipomomme sekä myymäläleipomomme ympäri Suomen tarjoavat erinomaisen ja innostavan työympäristön erityisesti leipomoalan ammattilaisille. Kivijalkakahviloissamme puolestaan tarvitaan erityisesti asiakaspalvelutaitoja sekä innostunutta asennetta ainutlaatuisen asiakaskokemuksen aikaansaamiseksi – olitpa sitten kokki, tarjoilija tai kahvilatyöntekijä. Toki olemme kiinnostuneita kuulemaan sinusta myös muita tehtäviä ajatellen!

AVOIMET TYÖPAIKAT JÄMSÄ

Haluatko olla osa nuorekasta, kehittyvää, konditoria- ja kahvileipätuotteisiin erikoistunutta yritystä ja samalla nauttia kotoisasta tunnelmasta? Haluatko olla mukana testaamassa uusia makuja, raaka-aineita ja pakkausmateriaaleja sekä kehittämässä valmistusprosesseja? Pysyvätkö sinulla langat käsissäsi ja asiat järjestyksessä nopeatempoisessakin ympäristössä? Oletko kiinnostunut oppimaan lisää leivontaprosesseista? Siinä tapauksessa saatat olla meidän seuraava

Kehityspäällikkömme.

Tarjoamme sinulle

Elonen Oy hakee tuotekehitystiimin vetäjää vakituiseen työsuhteeseen. Tässä tehtävässä teet yhteistyötä tuotekehittäjien, tuotannon, laadun, myynnin ja markkinoinnin kanssa viidessä tuotantolaitoksessamme. Työssäsi raportoit toimitusjohtajalle. Tarjoamme sinulle monipuolista, vaihtelevaa ja mielenkiintoista työtä kasvavassa yhtiössä kotimaisten brändien parissa. Pääasialliset työtehtäväsi ovat:

– luoda tuotekehityksen suuntaviivat nyt ja tulevaisuudessa

– hallita tuotekehitysprojekteja, mutta olla myös mukana ns. ”kädet taikinassa”

– raaka-aineiden ja pakkausmateriaalien valinta

– tuotekehityksen dokumenttien hallinta

Mitä odotamme sinulta?

Olet oma-aloitteinen, organisointi- ja ongelmanratkaisukykyinen, huolellinen ja pystyt toimimaan tehokkaasti hektisessä työympäristössä. Pystyt helposti omaksumaan uusia asioita ja olet nopea oppimaan. Olet kiinnostunut asioiden yksinkertaistamisesta ja haluat kehittää toimintoja hyödyntämällä digitaalisia sovelluksia.

Toivomme sinulta:

– sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

– MS Officen hallintaa

– tehtävä vaatii idearikkautta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja järjestelmällisyyttä

– hyvää laatu- ja työturvallisuusasennetta

– vankkaa kokemusta elintarviketeollisuudesta, erityisesti leipomoalalta

– vankkaa kokemusta tuote- ja prosessikehityksestä

– positiivisena tiimipelurina pystyt edistämään useita projekteja samanaikaisesti

– pystyt työskentelemään tavoitteellisesti ja dataohjautuvasti

– sinulla on paineensietokykyä

– matkustushalukkuutta, koska tuotantolaitoksemme sijaitsevat eri paikkakunnilla Keski-Suomessa, Pohjanmaalla ja Savossa

Elosen kulttuuri

Elosella on tehokas tekemisen meininki ja avoin organisaatiokulttuuri. Meillä tehtaalla on yhteiset tavoitteet, vaikka työtehtävät eroavat toisistaan. Autamme ja haastamme toisiamme parempaan suoritukseen, ja ilmapiirimme on rento ja välittävä. Meillä saat mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä sekä mukavat työkaverit.

Kiinnostuitko?

Jätäthän CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen alla olevan lomakkeen kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 25.4.2021. Nimeä hakemuskirjeesi haettavan työpaikan mukaan. Kutsumme sopivia hakijoita haastatteluun jo hakuajan aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Tuire Elonen, puh. 040 5858 001 arkisin klo 14-16 tai sähköpostitse tuire.elonen@elonen.fi.

Kestävän kehityksen edistäminen on keskeinen osa strategiaamme sekä päivittäistä toimintamme. Teemme jatkuvasti työtä pienentääksemme hiilijalanjälkeämme. Panostamme vastuullisiin toimintamalleihin sekä turvallisen, innostavan ja positiivisen työympäristön ylläpitämiseen. Myös monipuolisen ja vastuullisen tuotevalikoiman rakentaminen on tekemisemme painopisteinä. Koemme, että kehittämällä omaa toimintaamme entistä vastuullisemmaksi, autamme samalla kumppaneitamme, asiakkaitamme ja kuluttajiamme tekemään vastuullisia valintoja.

Avoimet työpaikat

Leipuri/ Elosen Konditoria Oy, Tampere

Haemme Tampereella Lielahden Citymarketissa toimivaan myymäläleipomoomme itsenäiseen työskentelyyn pystyvää leipuria määräaikaiseen työsuhteeseen kesä- ja heinäkuun ajaksi. Työ on kokoaikainen ja työaika sijoittuu pääsääntöisesti klo 6.00 – 17.30 välille. Työvuoroja on kiertävästi myös viikonloppuisin.

Edellytämme sinulta:

– tehtävään soveltuvaa koulutusta (leipuri – kondiittori) tai työkokemuksen kautta hankittua riittävää osaamista
– tarkkuutta ja tinkimättömyyttä tuotteiden korkean laatutason saavuttamiseksi
– ripeyttä ja joustavuutta
– kykyä toimia oma-aloitteisesti ja suunnitelmallisesti
– yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja
– hygieniapassia

Kiinnostuitko?

Lähetäthän 25.4.2021 mennessä vapaamuotoisen hakemuksesi ja cv:n sähköpostitse osoitteeseen saara.lares@elonen.fi otsikolla ”Leipuri, Tampere”.

Tehtävää koskevat tiedustelut sähköpostitse: saara.lares@elonen.fi tai puhelimitse arkipäivisin klo 9.00–16.00: 040 700 2357 / Saara Lares

Leipuri/ Elosen Konditoria Oy, Jyväskylä

Haemme Jyväskylään Keljon Citymarketissa toimivaan myymäläleipomoomme ja Seppälässä toimivaan Mummin pullapuodin leipomoomme kahta itsenäiseen työskentelyyn pystyvää leipuria määräaikaiseen työsuhteeseen touko-elokuun ajalle. Työt ovat kokoaikaisia ja työajat ajoittuvat pääsääntöisesti klo 6.00 – 18.30 välille. Työvuoroja on kiertävästi myös viikonloppuisin. Työ sisältää myös asiakaspalvelua leipomoiden yhteydessä toimivissa kahviloissa.

Edellytämme hakijoilta:

– tehtävään soveltuvaa koulutusta (leipuri – kondiittori) tai työkokemuksen kautta hankittua riittävää osaamista
– tarkkuutta ja tinkimättömyyttä tuotteiden korkean laatutason saavuttamiseksi
– ripeyttä ja joustavuutta
– kykyä toimia oma-aloitteisesti ja suunnitelmallisesti
– yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja
– hygieniapassia

Katsomme eduksi

– kokemuksen asiakaspalvelutehtävistä

Kiinnostuitko? Lähetäthän 25.4.2021 mennessä vapaamuotoisen hakemuksesi ja cv:n sähköpostitse osoitteeseen saara.lares@elonen.fi otsikolla ”Leipuri, Jyväskylä”.

Tehtävää koskevat tiedustelut sähköpostitse:  saara.lares@elonen.fi tai puhelimitse arkipäivisin klo 9.00–16.00: 040 700 2357 / Saara Lares

Myymäläleipomon esimies/ Elosen Konditoria Oy, KCM Keljo, Jyväskylä

Nyt meillä on tarjota kokeneelle leipurille hieno työmahdollisuus Jyväskylässä, Keljon Citymarketissa toimivan myymäläleipomomme esimiehenä. Myymäläleipomon yhteydessä toimii lounasruokaa myyvä kahvila.

Vastaat työssäsi leipomon päivittäistoiminnan sujumisesta, tuotelaadusta, menekin suunnittelusta, sekä tavaratilauksista. Tiimiisi koostuu neljästä oman alansa ammattilaisesta.

Olet tiiviisti mukana päivittäisessä työssä leipurina ja näytät esimerkkiä muulle tiimille positiivisella, innostuneella ja kunnianhimoisella työotteellasi.

Työssä menestyminen edellyttää kykyä itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn, ratkaisukeskeisyyttä ja hyviä ihmissuhdetaitoja. Työskentely tapahtuu osittain asiakkaiden silmien alla, joten on tärkeää, että ymmärrät hyvän asiakaspalvelun tärkeyden osana onnistunutta asiakaskokemusta. Työssäsi sinulla on mahdollisuus osallistua myös tuotekehitykseen, joten on tärkeää, että seuraat alan trendejä ja olet kehityshakuinen persoona.

Tehtävä on kokoaikainen ja työt alkavat sopimuksen mukaan touko- tai kesäkuun aikana. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti klo 6.00 ja 19.00 välille ja sisältävät myös viikonlopputyötä.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan kasvavassa ja dynaamisessa yrityksessä sekä tilaa kehittyä ammatillisesti. Olemme ylpeitä työmme laadusta ja siitä mitä teemme.

Kiinnostuitko? Lähetäthän 2.5.2021 mennessä vapaamuotoisen hakemuksesi ja cv:n sähköpostitse osoitteeseen saara.lares@elonen.fi otsikolla ”Myymäläleipomon esimies, Jyväskylä”.

Tehtävää koskevat tiedustelut sähköpostitse saara.lares@elonen.fi tai puhelimitse 040 7002357 / Saara Lares.

Toimithan pikaisesti, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lähetä työhakemus

  • Pudota tiedostot tähän tai
  • Pudota tiedostot tähän tai

Tilaa uutiskirje

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
x