4 henkilölle - Valmistusaika noin 30 minuuttia.

Muunna leipä ihanaksi viikonlopun herkuksi

Nyhtöleipään tarvitset:

  • 1 täytettävä leipä, esimerkiksi Monivilja- tai Valkosipulileipä
  • n. 60g pepperonisiivuja
  • 4 kirsikkatomaattia
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 50g voita
  • 1 tl kuivattua oreganoa
  • 1 tl kuivattua basilikaa
  • n. 2,5dl mozzarellaraastetta

Resepti

  1. Lämmitä uuni 180-asteiseksi.
  2. Viillä leipään syvät timanttimaiset kuviot, kuitenkin niin, etteivät viillot ylety leivän pohjaan saakka.
  3. Sulata voi mikrossa.
  4. Sekoita voisulan joukkoon kuivatut yrtit sekä purista sekaan valkosipulinkynsi.
  5. Valuta voiseos huolellisesti leipään leikattuihin uurteisiin.
  6. Voit hieman levittää uurteita varovasti.
  7. Täytä raot juustoraasteella ja pepperonisiivuilla.
  8. Leikkaa kirsikkatomaateista siivuja ja asettele ne lopuksi leivän koloihin.
  9. Peitä leipä foliolla.
  10. Paista 180-asteisessa uunissa aluksi 15 minuuttia.
  11. Poista folio ja paista vielä noin 5-10 minuuttia.

Kirjoittaja

Emmi Salonen

Bloggaaja
Kokeile dipata leipää pitsakastikkeeseen!

Arvostelut

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 ääntä, keskiarvo: 4,50)
Loading...

Tilaa uutiskirje

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
x