Pue Pashakakku keväiseen asuun

Kakkumme ovat kauniita jo sellaisinaan, mutta vielä kauniimpia, ja juuri omaan tilaisuuteesi sopivampia, niistä saat hieman koristelemalla.

Helpoilla lisäyksillä kakku saa entistäkin keväisemmän ilmeen.
Suosittelemme, että koristelu kannattaa tehdä juuri ennen tarjoamista, jotta marengit eivät sula kiilteen päälle.

Tarvitset:

  • 1 Elosen Pashakakku
  • marenkeja (esimerkiksi Tasangon)
  • Pari oksaa minttua tai sitruunamelissaa
  • Muutama viipale sitruunaa
  • Syötäviä koristehelmiä

 

  • Poista halutessasi kakun päällä oleva pupukoriste, tai sommittele se osaksi lisäämääsi koristelua myöhemmin.
  • Jos haluat ensin kokeilla, millaisen koristelun haluat kakkusi päälle, voit tehdä erilaisia sommitelmia pienen lautasen päälle.
  • Leikkaa sitruunasta muutama ohut viipale. Voit myös puolittaa viipaleet tai leikata ne kolmioiksi.
    Kakun keskellä näkyvä sitruunasoiro on tehty niin, että sitruunaviipaleeseen on leikattu halkio ulkoreunasta viipaleen puoliväliin saakka. Kierrä halkion molemmin puolin olevia osioita vastakkaisiin suuntiin, näin saat sitruunasoiron asettumaan kakun päälle pystyasentoon.
  • Asettele ensin marengit kakun päälle, ujuta pari oksaa valitsemaasi yrttiä marenkien väleihin, lisää seuraavaksi leikkaamasi sitruunaviipaleet mielestäsi sopiviin väleihin. Lopuksi voit ripotella koristehelmiä sinne tänne.
  • Ja näin kakkusi on valmis ihastuttamaan kahvipöydässä, eikös ollutkin helppoa!

    Pssst, Pääsiäisenä voit lisätä kakun päälle vielä värikkäitä suklaamunia.

Tilaa uutiskirje

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
x