neljälle - Valmistusaika noin 30 minuuttia.

Täytetty Sweet Chili -Naposteluleipä

Elosen Naposteluleivät maistuvat tuplasti paremmalta täytettynä!

Ihanat seurusteluleipämme maistuvat maukkailta sellaisenaan, mutta mehukkailla täytteillä entistäkin paremmalta.

Tällä kertaa vinkkaamme tarjoamaan Sweet Chili -Naposteluleivän uunissa kevyesti paahdettuna ja täytettynä maukkaalla tomaatilla sekä mozzarellalla, mausteisella chorizolla, basilikalla ja pestolla. Sula mozzarella ja rapean rouskuva pinta viimeistelevät makunautinnon! 

Kun täytät jo itsessään maukkaan ja makuja täynnä olevan Naposteluleivän, saat helposti ja nopeasti aikaan kielen vievän herkullisen lounaan tai vaikkapa ruokaisan iltapalan.

Suosittelemme kokeilemaan juuri sinulle parhaiten maistuvia täytevaihtoehtoja Naposteluleipiemme täyttämiseen – täytteitä ja tapoja nauttia tätä suolaista herkkua on niin monta, kuin on herkuttelijoitakin!

Annoksiin tarvitset:

1 Elosen Taco Naposteluleipä

noin 60-100 g chorizoa siivuina

2-3 keskikokoista tomaattia

2-3 rkl pestoa (maun mukaan)

nippu basilikaa

1 pallo mozzarellaa

Resepti

  1. Halkaise Naposteluleipä keskeltä kahtia niin, että saat leivästä pohjan sekä kannen. Aseta pohja uunipellille leivinpaperin päälle odottamaan täyttöä.
  2. Levitä sopiva määrä chorizoa pohjan päälle ja seuraavaksi asettele leivälle siivutettu tomaatti sekä revitty mozzarella. Viimeistele leipä lusikoimalla maun mukaan  pestoa ja lisäämällä tuoreita basilikanlehtiä – nosta kansi leivän päälle ja siirrä pelti uunin alatasolle.
  3. Paista esilämmitetyssä uunissa 225 asteessa noin 7-10 minuuttia uunista riippuen, kunnes mozzarella on sulanut ja Naposteluleivän pinta saanut kauniin ruskean värin. Varo ettei pinta paahdu liikaa!
  4. Tarjoa lämpimänä salaatin kera.

Kirjoittaja

Vieraileva Bloggaaja

Ihania herkutteluhetkiä!

Arvostelut

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei arvosteluita vielä)
Ladataan...

Tilaa uutiskirje

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
x