

Kermavadelmakakku
Perinteinen kermakakku, joka on täynnä vadelmaista makua. Kakku on myös koristeltu vadelmilla ja sopii erinomaisesti juhlapäivän kruunuksi tai isomman porukan kahvihetkeen.
Erityisruokavaliot:
Laktoositon.Ainesosat:
Kakkupohja [kananmuna, vehnäjauho, sokeri, rypsiöljy, emulgointiaineet (E471, E475), nostatusaineet (E450, E500), säilöntäaine (E202), suola), vadelmahillo [sokeri, vadelma, tärkkelyssiirappi, vesi, hyytelöimisaineet (E440), glyseroli, väri (E120), säilöntäaine (E202)], kerma (18 %), vadelma (10 %), kasvirasvasekoite [vesi, kovetettu kasvirasva ja –öljy (palmu, rapsi, auringonkukka, maissi, soija), sokeri, stabilointiaineet (E420, E463), maitoproteiini, emulgointiaineet (E472e,b, soijalesitini), suola, aromit, väri (E160a)], vesi, hyytelö [vesi, sokeri, hyytelöimisaineet (E440, E401, E1422), happamuudensäätöaineet (E330, E331), säilöntäaine (E202), aromi], liivate ja krokantti (sokeri, riisi, kaura).
Ravintosisältö:
Energiaa | 1064 kJ / 254 kcal |
Rasvaa | 12 g |
josta tyyd. rasvahappoja | 6,5 g |
Hiilihydraatteja | 33 g |
joista sokereita | 26 g |
Kuitua | 0,8 g |
Proteiinia | 3,2 g |
Suolaa | 0,3 g |
Laktoosia | 0 g |