Naposteluleipä feta-tomaattitäytteellä
Täytä herkullinen Valkosipuli-pesto Naposteluleipä feta-tomaattitäytteellä ja paahda rapeaksi!
Oletko jo kokeillut täyttää ja paahtaa herkullisia Naposteluleipiämme? Jos et, suosittelemme lämpimästi etsimään oman suosikkimakusi ja kokeilemaan erilaisia täytteitä rohkeasti – näin saat mukavaa vaihtelua lounas -tai vaikkapa iltapalapöytään!
Sourcream&Onion -Naposteluleivän täyttämiseen suosittelemme käyttämään mehukkaita tomaatteja, herkullista fetaa, punasipulia ja tuoretta oreganoa. Nam!
Kokeile myös mozzarellalla, mausteisella chorizolla, basilikalla ja pestolla täytettyä Sweet Chili -Naposteluleipää!
Annoksiin tarvitset:
– 1 Elosen Sourcream&Onion -Naposteluleipä
– 3 tomaattia
– 1 pieni punasipuli
– 100g fetajuustoa
– nippu tuoretta oreganoa
– loraus oliiviöljyä
– ripaus mustapippuria
Resepti
- Halkaise Naposteluleipä keskeltä kahtia niin, että saat leivästä pohjan sekä kannen. Aseta pohja uunipellille leivinpaperin päälle odottamaan täyttöä.
- Pilko tomaatit ja punasipuli pieneksi kuutioksi. Kuullota punasipulit pannulla oliiviöljyn kera, kunnes ne ovat hieman pehmenneet. Lisää pannulle tomaattikuutiot, sekä tuore silputtu oregano ja sekoita huolellisesti. Mausta ripauksella mustapippuria. Anna seoksen paistua muutaman minuutin ajan miedolla lämmöllä.
- Lusikoi täyte tasaisesti Naposteluleivän pohjalle ja murenna fetajuusto täytteen päälle. Sulje kansi ja paista 220-225 asteessa noin 7-10 minuuttia uunista riippuen, kunnes Naposteluleivän pinta saanut kauniin kullan ruskean värin. Varo ettei pinta paahdu liikaa!
- Tarjoa lämpimänä salaatin kera.