HELMI Mustikkainen Juustokakku
Helmi-juustokakku syntyi vahvasta visiosta kehittää suomalaisista raaka-aineista jotain ennennäkemättömän hyvää.
Kondiittorimestarimme valitsi kakkuun vain parhaat kotimaiset raaka-aineet; Suomalaista tuorejuustoa, ja suomalaisten metsiemme kultaa, eli ihania suomalaisia mustikoita. Näistä raaka-aineista syntyi sinivalkoista Suomeamme kunnioittava ja niin herkullisen ihana kakku, että aloimme kutsua sitä Elosen Helmeksi.
Erityisruokavaliot:
Laktoositon. Saattaa sisältää pieniä määriä vehnää.Ainesosat:
Laktoositon kerma, laktoositon tuorejuusto (14%) (pastöroidusta maidosta), vesi, sokeri, kaura (hiutale, jauho), kovetettu kasvirasva (palmu, auringonkukka), kasviöljy (shea, rypsi, kookos), laktoositon voi, dekstroosi, glukoosi-fruktoosisiirappi, mustikka, kananmuna, laktoositon maitojauhe, liivate (nauta), maitoproteiini, muunnettu maissitärkkelys, emulgointiaine (E472e, E475), ruokosokerimelassi, sakeuttamisaineet (E440, E406, E463), nostatusaine (E500), suola, happamuudensäätöaineet (E330, E331, E333), säilöntäaine (E202), kosteudensäilyttäjä (E422), väri (E160a) ja aromit (mm. vanilja, vanilliini, sitruuna). Sisältää 9% mustikkatäytettä.
Ravintosisältö:
Energiaa | 1323 kJ / 319 kcal |
Rasvaa | 24 g |
Josta tyyd. rasvahappoja | 15 g |
Hiilihydraatteja | 23 g |
josta sokereita | 18 g |
Kuitua | 0,8 g |
Proteiinia | 3,6 g |
Suolaa | 0,3 g |
Laktoosia | <0,01 g |