HELMI Vadelmajuustokakku
Helmi-juustokakku syntyi vahvasta visiosta kehittää suomalaisista raaka-aineista jotain ennennäkemättömän hyvää.
Kondiittorimestarimme valitsi kakkuun vain parhaat kotimaiset raaka-aineet ja Helmi-kakkumme leivotaankin aina suomalaisesta tuorejuustosta, sekä oman leipomon kaurakekseistä.
Raikkaassa Helmi Vadelmajuustokakussa maistuvat ihanan kesäiset vadelmat.
Erityisruokavaliot:
Laktoositon. Saattaa sisältää pienen määrän vehnää.Ainesosat:
Laktoositon kerma, laktoositon tuorejuusto (15%) (pastöroidusta maidosta), vesi, sokeri, kaura (hiutale, jauho), kovetettu kasvirasva (palmu, auringonkukka), kasviöljy (shea, rypsi, kookos), vadelma (4 %), laktoositon voi, dekstroosi, kananmuna, laktoositon maitojauhe, liivate (nauta), maitoproteiini, tärkkelyssiirappi, muunnettu tärkkelys, emulgointiaineet (E472e, E475), ruokosokerimelassi, sakeuttamisaineet (E440, E463), kosteudensäilyttäjä (E422), nostatusaine (E500), suola, happamuudensäätöaine (E330), säilöntäaine (E202), värit (E120, E160a) ja aromit (mm. vanilliini).
Ravintosisältö:
Energiaa | 1364 kJ / 328 kcal |
Rasvaa | 26 g |
Josta tyyd. rasvahappoja | 16 g |
Hiilihydraatteja | 21 g |
joista sokereita | 17 g |
Kuitua | 0,8 g |
Proteiinia | 2,8 g |
Suolaa | 0,3 g |
Laktoosia | <0,01 g |