Krutongit

Itse tehdyt krutongit sopivat erinomaisesti nautittavaksi täyteläisen kasvissosekeiton kanssa.

Ainesosat

  • Rapeakuorista Maalaisleipää
  • Makusuolaa, esimerkiksi Himalajan suola Provencen yrteillä
  • timjamia
  • basilikaa

Resepti

  1. Sillä aikaa kun juurekset kiehuvat, ota esille valitsemasi krutonkiin käytettävä leipä. Tähän tarkoitukseen voit käyttää myös kuivuneet vaaleat leivät, ja vähennät samalla ruokahävikkiä.
  2. Paloittele leipä parin sentin kuutioiksi, ja heitä leipäpalat kuumalle paistinpannulle oliiviöljyn kanssa. Mausta krutongit paiston aikana makusuolalla. Jos haluat vielä enemmän makua mukaan, laita sekaan kuivattua timjamia ja basilikaa. Pyörittele krutonkeja kuumalla pannulla niin kauan, että reunat ovat kauniin kullanruskeat.

Reseptin tuotteet

Elonen Rapeakuorinen Maalaisleipä

Rapeakuorinen Maalaisleipä

  • Leivät
  • Paikalliset

Elonen

380 g

Lisää herkullisia tuotteita

Töysäläinen Suklaakaurakeksi

Töysäläinen Suklaakaurakeksi

  • Pikkuleivät ja korput

Töysäläinen

220 g

Töysäläinen Kaurakeksi

Töysäläinen Kaurakeksi

  • Pikkuleivät ja korput

Töysäläinen

220 g

Tasangon II-sitruunapikkuleipä

Tasangon II-Sitruunapikkuleipä

  • Pikkuleivät ja korput

Tasangon

500 g

Tasangon Herkkutuote II-Kanelipikkuleipä

Tasangon II-Kanelipikkuleipä

  • Pikkuleivät ja korput

Tasangon

500 g

Katso kaikki tuotteet

Siirry takaisin sivun alkuun