Ammattilaisille

Krutongit

Itse tehdyt krutongit sopivat erinomaisesti nautittavaksi täyteläisen kasvissosekeiton kanssa.

Ainesosat

  • Rapeakuorista Maalaisleipää
  • Makusuolaa, esimerkiksi Himalajan suola Provencen yrteillä
  • timjamia
  • basilikaa

Resepti

  1. Sillä aikaa kun juurekset kiehuvat, ota esille valitsemasi krutonkiin käytettävä leipä. Tähän tarkoitukseen voit käyttää myös kuivuneet vaaleat leivät, ja vähennät samalla ruokahävikkiä.
  2. Paloittele leipä parin sentin kuutioiksi, ja heitä leipäpalat kuumalle paistinpannulle oliiviöljyn kanssa. Mausta krutongit paiston aikana makusuolalla. Jos haluat vielä enemmän makua mukaan, laita sekaan kuivattua timjamia ja basilikaa. Pyörittele krutonkeja kuumalla pannulla niin kauan, että reunat ovat kauniin kullanruskeat.

Reseptin tuotteet

Rapeakuorinen Maalaisleipä

  • Leivät
  • Paikalliset

Elonen

380 g

Lisää herkullisia tuotteita

Töysäläinen kaurapipari

  • Laktoositon
  • Piparkakut

Töysäläinen

400 g

Töysäläinen Voipiparkakku

  • Laktoositon
  • Piparkakut

Töysäläinen

400 g

Töysäläinen piparkakkuja

  • Laktoositon
  • Piparkakut

Töysäläinen

400g

Tasangon Kaurahyve Vadelma-valkosuklaapikkuleipä

  • Pikkuleivät ja korput

Tasangon

300 g

Katso kaikki tuotteet

Siirry takaisin sivun alkuun