Ammattilaisille

Briozza Pekoni-Ananas-Juusto

Briozza on herkullinen maustettu briossileipä, jonka pehmeän kuohkean taikinan kierteissä on herkullista täytettä. Leipä on maukasta sellaisenaan, ihanaa paahdettuna ja erittäin herkullista täytettynä keittiömestarimme luomien reseptien avulla.

Kokeile esimerkiksi tätä herkullista Pekoni-Ananas-Juusto täytettä!

Briozza Pekoni-Ananas-Juusto.
Briozza Pekoni-Ananas-Juusto.

Ainesosat

  • 1 kpl Briozza Tomaatti-basilika 275g
  • 2 viipaletta pekonia
  • Juustoraastetta
  • 2 rkl ananasta (tuore tai säilyke)
  • Halutessasi sinihomejuustoa

Resepti

  1. Pilko pekoni pienehköksi.
  2. Leikkaa Briozzaan pystysuuntaisesti neljä viiltoa “palojen” keskelle.
  3. Täytä viillot juustoraasteella ja ananakselle.
  4. Ripottele Briozzan päälle pekonikuutiot sekä halutessasi myös homejuustoa.
  5. Paista Air Fryerissa tai uunissa 160 asteessa noin 8 minuuttia.
  6. Herkuttele!

Reseptin tuotteet

Briozza maustettu briossileipä. Makuna tomaatti-basilika.

Briozza Tomaatti-Basilika

  • Leivät
  • Street Food
  • Uutuus

Elonen

275 g

Vinkit ja reseptit

Kokeile myös näitä

Katso kaikki vinkit ja reseptit

Lisää herkullisia tuotteita

Briozza maustettu briossileipä. Makuna sweet chili.

Briozza Sweet Chili

  • Leivät
  • Street Food
  • Uutuus

Elonen

275 g

Katso kaikki tuotteet

Siirry takaisin sivun alkuun